top of page

Udhëzimet dhe Burimet shkollore 2020-2021

Informacioni i prindërve mbi datat e testimit të shtetit të Nju Jorkut dhe opsionin e tërheqjes përNë mësimin personaldheStudentë në distancë
Letër Familjare, Rasti i konfirmuar COVID-19 më 11 shkurt 2021
Letër Familjare, Rasti i konfirmuar COVID-19 më 25 shkurt 2021
PS 234Q
Brighter Bites Pranverë 2021
Marrja dhe Informacioni i Kontaktit
2020-2021 Respekt për të gjitha letrat dhe broshurat
Letër e shkollës
Broshura e shkollës
Broshura për ngacmimet
Kujtesa të shkollës për orët e zyrës së mësuesit,Protokolli i Google Stream dhe
Ekipi Mbikëqyrës
25 shtator 2020 Letër nga TheKryesor: Rihapja e përditësimeve dhe informacioneve
Kodi i disiplinës së prindërveLetër për
Viti shkollor 2020-2021
2020 -2021
Ditët e Shpirtit të Shkollës
Bashkohuni me ne përVirtuale Mujore e Angazhimit të PrindërveFestimet
Shihni letrën pdf për më shumë detaje
Përditësim për familjet në lidhje me pickimet më të ndritshmeDatat e marrjes në PDF Fletëpalosje
Mbyllja e godinës së shkollës 24 orëshe. Të gjithë studentët dhe stafi do të jenë të largët më 3 mars 2021
Bashkohuni me ne nëFestimi i Vitit të Ri Hënor12 shkurt 2021
Fushata e 7-të Vjetore e Ndërgjegjësimit për Selfie
Shtëpia e Hapur e Para-Kopshtit të hënën më 11 janar në orën 8:00
Shikoni seancën e regjistruar
Letër Familjare, Rasti i konfirmuar COVID-19 #9, 6 janar 2021
Përditësim i 7 dhjetorit 2020 për familjet në DOE RTS Rasti i konfirmuar
Pa ekspozim - numri 4
22 tetor 2020 COVID-19Letër testimi për të gjithë stafin dhe studentët e kualifikuar
Thirrja e të gjithë nxënësve të klasave të 3, 4 dhe 5.
Gati për të qenë Lider në komunitetin tuaj shkollor?
Plotësoni këtë formular dhe bashkohuni me ne...
Kafshimet më të ndritshme
Marrja dhe kontakti i vjeshtës 2020Fletëpalosje informative
26 gusht 2020:
Vështrim i Sneak Video
Vëmendje e komunitetit PS234 Ju lutemi bashkohuni me ne për një festë Luau Zoom në të gjithë shkollën të premten, 18 qershor 2021
Klasat PreK, KG, 1 dhe 2 PDF Fletëpalosje
Fletëpalosje PDF e klasave 3, 4 dhe 5
Fotosesione shkollore FALAS për Rrethin 30
studentë!
Lexoni fletushkan pdf në anglisht
Lexoni fletushkan pdf në spanjisht
Informacione për testin e arritjeve të gjuhës angleze si një gjuhë e dytë e shtetit të Nju Jorkut
pdf anglisht  pdf spanjisht  
Bengalisht pdf  
Arabisht pdf
Letër pdf për mbylljen e godinës së shkollës 10 ditore.
Të gjithë studentët dhe stafi do të jenë në distancë deri më 12 mars 2021 Mësimi i të gjithëve personalisht do të rifillojë më 15 mars 2021
Përditësim për familjetnga kancelari ynë
26 shkurt 2021
Të gjithë studentët dhe stafi do të kthehen në shkollë për të mësuar personalisht më 3 shkurt 2021
Letër Familjare, Rasti i konfirmuar COVID-19 #10, 6 janar 2021
Një mesazh nga drejtori ynë për mbylljen e konfirmuar të shkollëspër 17 dhjetor 2020 dhe Mësimi në distancë për të gjithë
Përditësim i 4 dhjetorit 2020 për familjet për 5 ditë hyrjePersona që mëson për Studentët tanë të Përzier aktual
Më i votuari
Modele kungujsh
Qytetari i muajitPritshmëritë
Përditësim për familjetnga kancelari ynë
2 mars 2021
Aplikimet 3-K dhe Pre-K tani janë të hapura për të gjitha familjet. Aplikoni Online nëMySchools.nyc
Të gjithë studentët dhe stafi do të jenë plotësisht të largët të hënën dhe të martën 1 shkurt dhe 2 shkurt për shkak të motit të keq
Mësime gatimi virtuale të ushqyerjes falas nga City Harvest
*Punëtori për çështjet e gatimit
*Punëtoria Demo Gatimi
Shkolla e ushqimit me makinëOrganizuar nga PTA jonë nga 6 janar - 22 janar
Aplikoni në kopshtin e fëmijëve deri të martën më 19 janar 2021 Klikoni gjuhën tuaj të preferuar më poshtë
Anglisht Arabisht Bengali Spanjisht
Përditësim për familjet
29 nëntor 2020
Pëlqimi i studentëve të NYCDOEFormulari për testimin për Covid-19
Dita e personazheve 2020Festimi i Ditës së Shpirtit
Urat e MësimitProgrami i Opsionit të Kujdesit për Fëmijët për Familjet
Temat ditore 2020-2021& Ditët e Shpirtit të Shkollës
Informacion për rihapjen e shkollës për të gjithëNxënësit që ndjekin shkollën nga distanca në datat 16, 17 dhe 18 shtator

2022-2023 School guidance & Resources

June 26, 2023
Message From Our New York City Schools Chancellor for Families, Students and Staff
Public Schools Family Update End of Year Message From Chancellor Banks

PS234Q Has Cancelled Today's Talent Show Until Further Notice
Talent Show Will Be Rescheduled on a Later Date

GAME ADVISORY
Today's, March 13, 2023, Basketball Game Between
P.S. 234Q and P.S. 70Q Has Been Cancelled Due to Inclement Weather

2022-2023
Files for Parents to Complete and Submit to the School
Allergy Letter, Blue Card
Cell Phone Policy, Drills and Photo Consent

Join Mr. Garcia Virtually During the Week of February 21 Through February 24 For Technology Fun Click On The Appropriate Grade Below
Grades 2 and 3
Grades 4 and 5

See the Dates and Prepare for Our 2022-2023
School Spirit Days

September 22, 2022
District 30 Superintendent Letter to Students, Families, Staff and Community Partners
Letter in English and Spanish

2022-2023
Welcome Back to School Letters and Supplies List Per Grade
PreK   KG   1st   2nd   
3rd   4th   5th

bottom of page