top of page

PËR NE

Ne jemi e vetmja shkollë fillore e Arteve Performuese dhe Teknologjisë në Distriktin 30 Queens. Fëmijët tanë vijnë në shkollë me një kuriozitet të natyrshëm për të eksploruar dhe një dëshirë për të mësuar. Ne kemi partneritete me Alvin Ailey Dance Company & Inside Broadway, së bashku me shumë organizata të tjera krijuese. Ne krenohemi me rritjen e shkrim-leximit dhe bazat themelore, me artet dhe programet krijuese dhe mundësitë për të performuar që u ofrojmë të gjithë fëmijëve tanë (Pre K-5). Drejtori ynë, stafi dhe komuniteti i prindërve besojnë të gjithë se mësimi krijues shkon krah për krah me studentët me performancë të lartë dhe karriera të suksesshme në planin afatgjatë.

 

​VISIT  US_d04a07d8-9cd1-3239-26-61

Drejtimet e vozitjes

Klikoni në këtë lidhje, "hartat e Google"për drejtimet e makinës për në shkollën tonë

​KONTAKTO US​

PS 234Q
Shkolla e Arteve Performuese dhe Teknologjisë

Rruga 29 30-15

718 - 956 - 2760 Telefon

718 - 956 - 2765 Faks

 

 

Front of Public School 234 in Astoria New York
bottom of page